Missie/visie

Hubo Handbal is meer dan een handbalclub, we willen een veelzijdige vereniging zijn. Samen met het bestuur, de trainers, vrijwilligers, en de sponsors streven we naar een goed evenwicht tussen het sportieve en het sociale – om op die manier een belangrijke maatschappelijke rol te vervullen.
En zorgen we voor een toegankelijke, veilige en kwalitatieve sportomgeving waarin leden zich maximaal kunnen ontplooien.

Hubo Handbal wil zoveel mogelijk jongeren laten kennis maken met handbal, ze kansen geven zodat iedereen volgens zijn/haar mogelijkheden kan handballen, trainen en wedstrijden kan spelen.  Op die manier brengen we mensen samen in een omgeving waarin zij hun talenten optimaal kunnen benutten. Daarbij geven we kansen aan diegenen die vooruit willen door hard werken, die respect voor elkaar hebben waarbij er een evenwicht is tussen geven en nemen.

Hubo Handbal wil een begrip in de Belgische handbal- en sportwereld worden.  Om daar te geraken,  moeten we onszelf constant willen verbeteren.

Onze topsporters zijn een voorbeeld voor de jeugd, en inspireren hen tot grote daden en een verantwoordelijk en gezond leven.

“If you don’t play better than them, work harder than them.”