Hubo Handbal is eindelijk uit de startblokken!

Na een jaar van transitie, waarin Initia Hasselt en Handbal Tongeren fusioneerden, is het dan eindelijk zover en zijn de officiële competities van start gegaan. Daarmee is Hubo handbal definitief uit de startblokken geraakt.

Of één en één uiteindelijk twee of drie wordt zal de toekomst uitwijzen. Het bestuur, de trainers, de spelers en speelsters van Hubo Handbal hebben er alvast veel zin in om een mooie club uit te bouwen. En ook de supporters volgen, Alverberg was op de 1ste speeldag goed gevuld en dit gaf een enorme boost aan onze spelers.

De eerste officiële wedstrijden zijn achter de rug.
Het werd een 2 op 6:

Dames 1ste nationale maakten de verplaatsing naar Overpelt en kenden een moeilijke competitiestart 25-23.

Heren 1ste nationale ontving in zijn eerste wedstrijd Izegem thuis. Izegem dat een van de favorieten is voor de titel in 1ste nationale maakte meteen duidelijk waarom zij titelfavoriet zijn. Onze jonge ploeg bleef knokken tot het laatste fluitsignaal.  Resultaat 27-34.

In de Bene-League nam Hubo Handbal het thuis op tegen de promovendus uit Nederland, Red Rag Tachos uit Waalwijk. Hubo dat Rob Heeren en Yme Bertels moest missen wegens kwetsuren zorgde voor een verdiende overwinning 43-20.