Hubo Handbal versterkt zich met Brinks en Poot.

Stijn Brinks en Martijn Poot maken de overstap naar Hubo Handbal, beiden zullen de volgende twee seizoenen de kleuren van de club verdedigen in de Bene-League.

 

De Nederlander Stijn Brinks komt over van het Nederlandse Bevo HC. De 19-jarige linkshandige opbouwspeler, speelde in het verleden ook voor Hurry Up. Met zijn 1m97 brengt Brinks lengte in de ploeg van coach Peter Portengen.

‘Ik ben blij dat ik de volgende twee seizoenen voor Hubo Handbal heb gekozen.  het is een traditieclub met een gezonde ambitie.  Ik wil mijn steentje bijdragen om die ambitie te helpen waarmaken. Tevens wil ik mij verder ontwikkelen als handballer, en mijn droom waarmaken met een transfer naar het buitenland.’ aldus Brinks.

 

De 23-jarige Martijn Poot komt eveneens uit Nederland. Via Bevo HC en Quintus kwam de rechtshandige opbouwspeler bij HV Hellas (Den Haag) terecht, waar hij met zijn stevige gestalte zowel in aanval als in verdediging een van de sterkhouders is.

‘Mijn overgang naar het Belgische Hubo Handbal, is een volgende stap in mijn handbalcarrière. Ik kijk ernaar uit om te starten en geloof in de ingeslagen weg die de club voor ogen heeft.’ aldus Poot.

‘Met deze twee transfers versterken we onze opbouwlijn. Ik ben benieuwd hoe beide spelers zich de komende twee seizoenen verder zullen ontwikkelen.  Beiden zijn zeer gedreven handballers die veel willen trainen en duidelijk ambitie hebben. Ik wens Stijn en Martijn dan ook veel succes!’ aldus voorzitter Tack.