Hubo Initia Hasselt en Handbal Tongeren gaan samen voor meer handbal!

Strakke groen-zwarte shirts met zwarte broek en een strijdlustige arend in rood-blauw als clublogo. Dat wordt de uitrusting van Hubo Handbal volgend seizoen. Deze en andere kogels zijn door de kerk.

Beste spelers, ouders, sympathisanten,

Met trots presenteren we jullie vandaag naam, logo en clubkleuren van de fusieclub. We hebben gekozen voor HUBO HANDBAL. Hubo heeft zich immers geëngageerd om de fusieclub te steunen over de lange termijn. Hubo is ook een uithangbord voor kwalitatieve sport, denk maar aan Hubo Limburg United in het basketbal.

Hubo Handbal truitjes

Onze club ‘Hubo Handbal’ zal spelen in groen en zwart

Strakke groen-zwarte shirts met zwarte broek en een strijdlustige arend in rood-blauw als clublogo. Dat wordt de uitrusting van Hubo Handbal volgend seizoen. Deze en andere kogels zijn door de kerk.

De nieuwe clubstructuur, de processen, het toekomstige jeugdbeleid en een ontwerp van budget hebben we intussen ook uitgewerkt,” aldus Luc Tack, huidig voorzitter van Handbal Tongeren. Hij wordt voorzitter van Hubo Handbal, met de ondervoorzitters Tom Heeren (eigenaar en zaakvoerder van 20 Hubo-vestigingen) en Dany Knapen (zaakvoerder van Denny MARSHALL sound & light systems en DM-Event products).

 

Primeur van de details voor jeugd en ouders

Onze visie op de jeugdwerking gaan we in de loop van de komende weken aan trainers, ouders en spelers uiteenzetten. Ik wil de details eerst aan hen bekendmaken. De precieze namen voor de functies in het nieuwe organigram zullen ook gaandeweg ingevuld worden. Maar het kader is klaar,” aldus Luc Tack. De jeugdploegen van Hubo Handbal zullen blijven spelen in de SportOase in Tongeren en in Sporthal Alverberg in Hasselt.

 

Hubo Handbal Eagle

Strijdlustige arend als clublogo

De fusie moet leiden tot meer en beter handbal, zowel in Tongeren als in Hasselt. Sportief aan de top blijven is uiteraard ook een van de doelstellingen. De arend in het logo straalt die ambitie uit. Hij staat voor integriteit, kracht en loyauteit. Het is een icoon uit de dierenwereld dat mensen inspireert tot grote daden.