HUBO Handbal Familie Dag

Zaterdag 3 juni is het zo ver… de eerste HuboHandbal Familiedag in de Sportoase Tongeren!
Mis deze dag vol plezier, spel en lekker eten niet. Schrijf je in voor 26 mei.

Het wordt een dag vol plezier, spel en lekker eten voor alle spelers, ouders, familieleden, vrienden, sympathisanten, … die Hubo Handbal een warm hart toedragen.

Wat schaft de pot?
Zowel ‘s middags (12u – 14u) als ‘s avonds (17u30 – 19u*) kan je aanschuiven aan tafel voor een overheerlijke home-made barbecue met uitgebreid en vers groentebuffet.
Via het online bestelformulier geef je vooraf aan hoeveel en welke stukken vlees/vegi wenselijk zijn om je buik optimaal te vullen! Het groentebuffet, a volonté, zit mee inbegrepen in de prijs.

Wat staat er op het programma?
Programma start om 11u en loopt door tot het einde*.

De jeugdploegen krijgen de kans om korte wedstrijdjes te spelen tegen hun ouders of andere jeugdploegen. Doorlopend kan je je uitleven op de opblaasbare handbalstructuren én het ‘reis rond de wereld’-parcours. Je krijgt ook de kans om Kempa-kledij te passen zodat je je bestelling voor volgend seizoen correct kan doorgeven. Om 17u vieren we alle kampioenenploegen van Hubo Handbal en nemen we een passend afscheid van de trainers/trainsters – spelers/speelsters van de heren/dames die de club helaas gaan verlaten. In de namiddag is er een initiatie karabijnschieten.

*Onze heren hebben zich geplaatst voor de finale om de Belgische titel tegen Bocholt. De ploeg die 2 wedstrijden wint wordt Belgisch kampioen. Het zou kunnen dat er op 3 juni nog een finale wedstrijd moet gespeeld worden in Bocholt. in dat geval kan het zijn dat het programma van de familiedag licht wijzigt.
We houden u alvast op de hoogte.