Where sports, business & pleasure meet

De Hubo Handbal Business Community brengt ondernemers samen in een open netwerk rond aangename, boeiende en ongedwongen activiteiten. Hier creëren ze een meerwaarde voor elkaar én voor de jeugdwerking van Hubo Handbal.

Grote plus: toegankelijkheid

Het is een netwerk waar leden elkaar op een extra-professionele manier beter leren kennen. Het is een toegankelijk netwerk waar we nieuwe leden op een actieve manier introduceren en begeleiden.

Waarom netwerken?

Hubo Handbal Business Community is een open community maar… ook een beetje kieskeurig. Leden oefenen bij voorkeur een betekenisvolle economische activiteit uit. Vriendschap en collegialiteit zijn basiswaarden. En we verwachten dat je op regelmatige basis aan de activiteiten deelneemt.  Dit zijn voorwaarden om de voordelen van de Business Community voor iedereen te maximaliseren:

  • Gratis hulp, inzicht en advies van ervaringsdeskundigen/specialisten
  • Win-win situaties die je zelf mee faciliteert
  • Persoonlijke contacten met andere bedrijfsleiders

Win-win, ook sportief

De talenten van jonge spelers/speelsters op een veilige, medisch verantwoordelijke wijze ontwikkelen, kan vandaag niét gratis. Met een gedeelte van je ledenbijdrage voor de Business Community kan Hubo Handbal:

  • Zoveel mogelijk jonge mensen in zo goed mogelijke omstandigheden laten sporten
  • De Handbal Academie uitbouwen voor jonge topspelers ism scholen
  • Spelers medisch screenen op hartfalen etc…, op maat gemaakte schema’s voor spelers, preventiegericht werken
  • Spelers ervaringen laten opdoen via (internationale) tornooien. Hubo Handbal telt ongeveer 350 jeugdspelers –een 20-tal jongensteams, 10-tal meisjesteams. De club speelt meer dan 600 matchen per seizoen, gespreid over de Campus Hasselt (Alverberg) en Campus Tongeren (Sportoase).

Jaarlijkse bijdrage voor minimaal 5 activiteiten (exclusief BTW)

€ 650,- voor het eerste lid
€ 350,- voor het tweede lid
Als lid van HHBC extra mogelijkheid: publiciteit 8m LED boarding aan € 300,- i.p.v. € 500,-.

Geplande evenementen

Geen evenementen gevonden!